Tømrer

Søger du en tømrermester med stor erfaring og ekspertise inden for sit fag, er König det rette valg. Måske døren binder, gulvet knirker eller trækker det fra vinduet? Vi klarer alle opgaver, hvad enten det er døre, gulve, lofter, tag eller hele bygningen, der trænger til en kærlig hånd. Vi tager os også af forsikringsskader. ​

Gennem en årrække har vi indgået i både større og mindre projekter, hvor der er blevet stillet store krav til faglig dygtighed, effektivitet og levering til tiden. Derfor kan vi garantere dig en løsning, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Af opgaver, som vi er vant til at udføre, kan vi blandt andet nævne:

  • Renovering
  • Ombygning
  • Opbygning
  • Tilbygning
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Vedligeholdelse
  • Opgaver af enhver størrelse

Hos König kan vi løse opgaver af enhver størrelse store som små. Dermed kan vi håndtere alt fra mindre reparationer, ombygninger, tilbygninger, over totalentrepriser på renovering af beboelses- eller erhvervsejendomme.

Arkitekttegnede træhuse

König bygger træhuse helt efter Jeres ønske og ned til mindste detalje.

Træhusene er sunde boliger og bygget efter bæredygtige principper. Husene sikrer et godt indeklima og har en optimal isoleringsevne.

Vi ved, at byggeri handler om tillid. Derfor lægger vi vægt på kvalitet i arbejdet og god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Vi samarbejder med erfarne og dygtige arkitekter, og står derfor klar til at rådgive dig professionelt igennem hele processen.

Alt arbejde udføres i høj kvalitet, og med stor fokus på detaljen og overholdelse af alle aftaler samt selvfølgelig levering til tiden.

Ønsker du at vide mere om tømrerarbejde fra König eller få et uforpligtende tilbud, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 41 15 30 72.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 41 15 30 72 eller send os en email på ev@konig-aps.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Har du brug for os til dit næste projekt?