Tagarbejde

Skal du have nyt tag på dit hus, er der et væld af muligheder. König rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.Taget udgør en vigtig del af husets helhedsbillede. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

König har mange års erfaring med tagarbejde, og vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes. Vi løser mange typer af opgaver. Vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og loftsvinduer, vi bygger tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Nylægning af tag
Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og taglægning. Du kan spare mange penge ved at opdage og udbedre selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Reparation og tagarbejde
Vores erfaring og viden om de nyeste teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Tagrenovering
Vi tilbyder alle former for tagrenovering, opsætning af kviste og ilægning af vinduer. Trænger dit tag til et eftersyn kommer vi gerne og vurderer det og giver et tilbud på tagarbejde, hvis det ønskes.

Ønsker du blot rådgivning eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud fra König, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 41 15 30 72.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 41 15 30 72 eller send os en email på ev@konig-aps.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Har du brug for os til dit næste projekt?