Facade

Facadearbejde skal være både holdbart, funktionelt og æstetisk pænt. Derfor råder vi til, at arbejdet med facaden, udføres af erfarne fagfolk som kan håndtere opgaven. Derudover er det vigtigt, at facaden passer ind i bygningens allerede eksisterende stil, så du får et smukt helhedsbillede.

Professionel rådgivning
König har i mange år udført alt fra udskiftning af beklædning på kviste, facadeisolering og gavle til konstruktioner i facadevægge.

Vi klarer næsten alle facadeopgaver – store som små og på nye såvel som gamle bygninger. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning uanset hvilken type facade, du påtænker. Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Samarbejde
Inden opgaven påbegyndes, tager vi en grundig snak med dig om det forestående projekt, så vi opnår en fælles forståelse for arbejdet og fra begyndelsen har et godt samarbejde. Det er din garanti for et godt resultat, der lever fuldt op til dine forventninger.

Kontakt os på tlf. 41 15 30 72 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 41 15 30 72 eller send os en email på ev@konig-aps.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Har du brug for os til dit næste projekt?